PC Aplikacije

Izrada internet stranica Split, web dizajn, CMS, SEO, PC aplikacije

DNWebMaker Split nudi izradu svih vrsta PC aplikacija, Android aplikacije kao i ostale informatičke usluge.
Nudimo idejna rješenja za Vaše poslovne aplikacije prema Vašim željama i potrebama.
U ponudi imamo i aplikaciju za vođenje evidencije članova fitness kluba, obračun potrošnje električne energije, vođenje evidencije korisnika usluga frizerskog salona, program za vođenje poslovanja agencije za promet nekretninama, vođenje agencije za iznajmljivanje apartmana i ostale aplikacije po narudžbi.
S.M.A.R.T (Self-Monitoring, Analysis, and Reporting Technology) je aplikacija za nadzor kompjuterskih tvrdih diskova koja omogućava da se na vrijeme detektira i upozori na razne nepravilnosti u radu HDD-ova.
Fitness Plus je aplikacija za vođenje evidencije fitnes kluba vodi kompletnu evidenciju članova fitenss kluba, od mjesečne članarine, isteka itd.
Frizer Plus je android aplikacija za naručivanje termina kod frizera putem pametnog telefon.
Nekretnine Plus je web aplikacija za vođenje poslovanja agencija za promet nekretninama koja je u potpunosti konfigurabilna.
Apartmani Plus je web aplikacija za vođenje poslovanja agencije za iznajmljivanje apartmana i ostalih turističkih sadržaja.
Fiskalna blagajna je PC kasa namjenjena isključivo frizerskim salonima, osim kase aplikacija vodi ulaz-izlaz robe (skladište), temeljnice, račune, administraciju i još puno toga.
Neki od korisnika naših aplikacija:

  • Fitness klub Joker Split
  • Champion Gym Split
  • Dijan Gym Split
  • Frizerski studio Sandra
  • Fitness studio Dynamic Dubrovnik