Izrada internet stranica

Izrada internet stranica Split, web dizajn, CMS, SEO, PC aplikacije

DNWebMaker Split nudi kompletnu uslugu izrade internet stranica,web dizajna, CMS, SEO optimizacija, izradu internet shop-a tj. e-commerce i ostalih poslovnih aplikacija po narudžbi. Svakom klijentu pristupamo profesionalno i pri tome mu nudimo inovativna rješenja praćena najnovijim internet standardima. Izrađujemo kvalitetne i moderne internet stranice uz originalan dizajn prema vašim zahtjevima i željama a sve s ciljem što boljeg promoviranja Vas i Vašeg proizvoda. Kod izrade internet stranica i web dizajna posebno pazimo da posjetitelji dobiju čistu i jasnu informaciju. Kvalitetan web dizajn i izrada internet stranica ključni su za prezentaciju vašeg proizvoda i usluga.
CMS (Content Management System) je sustav koji omogućava samostalno upravljanje sadržaja Vaše internet stranice. Takvi sustavi prilagođeni su potrebama korisnika što omogućava jednostavan i brz unos ili izmijenu sadržaja Vaših stranica. Glavna prednost ovakvog sustava je mogućnost samostalnog uređivanja, a samim time gledano dugoročno smanjujete troškove. Unos podataka obavlja se preko administratorskog sučelja tj. kroz sami preglednik koje je za Vas maksimalno pojednostavljeno i nije potrebno posebno informatičko znanje.
SEO (Search Engine Optimization) je proces koji ima za cilj što bolju pozicioniranost web stranice u rezultatima pretrage za određene ključne riječi. To je proces kojem treba posvetiti najviše pozornosti prilikom izrade kvalitetne stranice
Pogledajte galeriju naših radova.